Wij bezorgen

Levertijd: binnen 1 - 5 (werk)dagen Levertijd Thuisbezorgd door heel Nederland en Belgie v.a. € 5,95

Betalen

Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding.Verschillende betaalmethoden

Dieren apotheek
Social media:Filters

Prijskiezer

Home     Acana classic wild coast 6 Kg
Acana classic wild coast 6 Kg

Acana classic wild coast  6 Kg


Acana classic wild coast 6 Kg


Classics wild coast, 115712


Acana     acanabereid van echt vlees en echte vis 50% - 1/3 VERS of rauw - in Whole PreyTM verhoudingen (spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot)

Verkrijgbaar in:

340 gr 340 gr Classics wild coast € 3,99
2 kg 2 kg Classics wild coast € 18,95
6 kg 6 kg Classics wild coast € 32,25
11,4 kg 11,4 kg Classics wild coast € 59,95
17 kg 17 kg Classics wild coast € 79,95


Zorg altijd dat er voldoende vers drinkwater beschikbaar is voor uw trouwe vriend.


€ 32.25
Inhoud:Artikelcode: 64992560614

  • Productinformatie
  • Ook verkrijgbaar:

Acana Classics Prairie Poultry

Een zeer betaalbare Biologically AppropriateTM hondenvoeding voor baasjes die hun geliefde viervoeter kennis wil laten maken met de grote voordelen van het voeren van een Biologically AppropriateTM voeding. Acana Classics worden bereid van echt vlees en echte vis 50% – 1/3 VERS of rauw – in Whole PreyTM verhoudingen (spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot) hierdoor is het aantal synthetische toevoegingsmiddelen tot het absolute minimum beperkt!
Acana Classics Wild Coast wordt bereid met duurzaam gevangen vis. Hierdoor is deze hondenvoeding rijk aan natuurlijke voedingstoffen en smaak. Geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden.

Acana Classics Wild Coast is vrij van glycemische granen en rijk aan voedende viseiwitten en omega-3 voor een optimale conditie. De gehele classics serie van Acana is zeer geschikt voor mensen die willen kennis maken met de voordelen van de Biologically Appropraite hondenvoeding. Alle Acana Classics worden bereid met met minimaal 50% echt vlees en vis. Hierdoor is het aantal synthetische toevoeginsmiddelen tot het absolute minimum beperkt.

Voor alle specificaties en ingredienten van de Acana Classics Wild Coast zie het uitklapmenu hiernaast.