Wij bezorgen

Levertijd: binnen 1 - 5 (werk)dagen Levertijd Thuisbezorgd door heel Nederland en Belgie v.a. € 5,95

Betalen

Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding.Verschillende betaalmethoden

Dieren apotheek
Social media:Filters

Prijskiezer

Home     K9 Natural Topper Groene Lamspens 57 gr
K9 Natural Topper Groene Lamspens 57 gr

K9 Natural Topper Groene Lamspens  57 gr


K9 Natural Topper Groene Lamspens 57 gr


19202 Topper groene lamspens


k9natural nieuw zeeland

Ons motto is: voer uw hond volgens het oorspronkelijke recept van de natuur!

Verkrijgbaar in:

142 gr 142 gr Rund € 11,95
142 gr 142 gr Lam € 11,95
57 gr 57 gr Pens € 11,95
57 gr 200 gr Pens € 24,95


K9 Natural is vrij van kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.k9natural .


€ 11.95
Inhoud:*


  • Productinformatie
  • Ook verkrijgbaar:

Voeren van K9Natural

Het voeren van K9Natural is zeer eenvoudig,  maar er zijn een paar belangrijke dingen om te weten.

K9Natural bevat geen kunstmatige ingrediënten. Dit is ook de reden waarom het  alleen in gevriesdroogde toestand verkrijgbaar is. Gevriesdroogd K9Natural  is ruim een jaar houdbaar. Als het voer eenmaal is aangemaakt met water dan moet het voer binnen drie dagen opgemaakt worden.

Er is een reden waarom K9Natural rauw is; Meng dus niet met kokend water!

K9 Natural is ontwikkeld om u en uw hond de grootst mogelijke variëteit aan voedzaam voedsel te bieden, maar dit werkt alleen in ruwe vorm. Koken is onnodig en niet wenselijk omdat de hitte de voedingsstoffen zal beschadigen of vernietigen.

Bij gevriesdroogd  K9Natural voer hoeft u alleen maar warm water toe te voegen (niet warmer dan 37 ° C). Behalve voor pups, daarvoor moet het voer op kamertemperatuur zijn.

Behandel met de nodige voorzichtigheid

K9 Natural is vervaardigd met vers vlees, gevogelte en vis. Elk vleesproduct kan bacteriën bevatten als het niet correct wordt behandeld en dat kan ziekte veroorzaken. Volg daarom ook onze voedingsvoorschriften voor uw eigen veiligheid: Bewaar ander voer uit de buurt van K9Natural voer en bescherm het tegen warmte (bv. direct zonlicht). Om de hoge kwaliteit en de versheid van K9 Natural te waarborgen, dient u de verpakking na elk gebruik goed af te sluiten.

Voer geen andere producten als u begint  met K9 Natural

Het is absoluut veilig om van een op de andere dag over te schakelen naar K9Natural. Geleidelijk overschakelen op K9Natural  is niet nodig, zeker als u al gewend was om droog voer te geven.

Als u K9Natural voert in combinatie met het oude product kan dat  problemen geven omdat niet de juiste hoeveelheid voer verstrekt wordt. Dit kan maagklachten tot gevolg hebben. Wolven eten meestal bij de dageraad en schemering, daarom adviseren  we K9  tweemaal daags te geven.

Vermijd meer dan de aanbevolen hoeveelheid voer

K9Natural bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Er worden geen  goedkope toevoegingen zoals rijst of granen gebruikt om de hoeveelheid voer groter te laten lijken. Daarom is het verbruik van K9Natural aanzienlijk minder als bij ander voer. Wij adviseren u daarom dan ook, ons voedingsschema aan te houden en de aanbevelingen op de achterzijde van elke verpakking goed door te lezen. Daar vindt u precies de juiste hoeveelheid  voor elke hond.   K9 kiest voor kwaliteit boven kwantiteit.

Er is een reden waarom er in K9 Natural bloed zit

K9 Natural bevat alleen vlees dat speciaal geschikt is voor menselijke consumptie, zodat  zowel kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Het is echter gebruikelijk dat vlees voor menselijke consumptie  geen bloed bevat. Omdat  bloed een essentieel onderdeel is in het dieet van uw hond (het bevat essentiële vitaminen en mineralen), hebben we het bloed in K9Natural opnieuw toegevoegd.

Varieer de smaak

K9Natural producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en wij raden u aan om deze meerdere smaken af te wisselen net zoals uw hond  in de natuur ook zou doen.

Over obesitas (overgewicht)

In de laatste decennia is obesitas bij de mens aanzienlijk toegenomen, maar ook bij honden. In de natuur bestaan alleen magere honden. U doet uw hond geen gunst als u hem overvoert. Integendeel, het kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van uw hond.

Honden met overgewicht kunnen last krijgen van veel gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart-en vaatziekten of ademhalingsproblemen. Bovendien zorgt overgewicht voor een enorme belasting op de botten. Helaas is de levensverwachting van een hond met overgewicht minder dan die van een gezonde, actieve hond.

Daarom raden we u aan het gewicht van uw hond regelmatig te controleren. Uw dierenarts kan u helpen het juiste gewicht  te bepalen  op basis van ras, leeftijd, activiteit, enz.