20305 Konijnenren Belize Tussenren

Wit/bruin Konijnenren Belize tussenren
95 x 88 x 95cm

20305 Konijnenren Belize Tussenren
20305 Konijnenren Belize Tussenren
€ 168.95 159.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8718591253577
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Dierenplekske

LET OP: deze ren is niet op zichzelf te gebruiken omdat beide zijkanten volledig open zijn.

Op voorraad
20305 Konijnen tussenren Belize
  • Afmetingen: 95 x 88 x 95cm.

Konijnenren Belize is een ren te gebruiken voor uitbreiding van het konijnenhok Belize of als tussenren bij 2 Belize rennen.
LET OP: deze ren is niet op zichzelf te gebruiken omdat beide zijkanten volledig open zijn. Alleen te gebruiken in combinatie met ren Belize.

De ren heeft een ruime toegangsdeur aan de voorkant en aan de achterkant en is voorzien van een stevig bitumen dak en hoogwaardig traliewerk.

Gedetailleerde afmetingen:
Totale afmeting incl. dak (bxdxh): 95 x 88 x 95cm.
Let op: Alleen te gebruiken met konijnenhok of ren Belize
Traliewerk openingen: 22 x 80mm.

Al onze konijnenhokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd. Dit vanwege zijn aangename houteigenschappen en natuurlijke uitstraling. Alle konijnenhokken zijn met de hand gemaakt. Vanwege dit handwerk, en het feit dat hout een natuurlijk materiaal is, is het niet ondenkbaar dat er lichte kleur- of structuurverschillen kunnen optreden. Door weersinvloeden kan het voorkomen dat de kleur zich in verloop van tijd zal ontwikkelen. Hoewel elk konijnenhok reeds voorzien is van een transparante of gekleurde laag beits dient u het hok ook nog een keer extra te beitsen. Hiermee voorkomt u niet alleen eventuele schimmelvorming of rot, ook blijft de kleur mooier egaal en beter behouden.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review